Op onze school, daar klinkt muziek!

Winter Wonder koperWiek... In ons kindcentrum klinkt muziek!

13-12-2018
Op donderdag 20 december is het feest op De Koperwiek! Om het kalenderjaar 2018 op een gezellige manier af te sluiten, vieren we deze dag samen: Winter Wonder koperWiek.

winterwonderkoperwiek (2).jpg

De hele dag staat in het teken van muziek. In navolging van de TOP-2000 (radio 2) stellen de kinderen van De Koperwiek een eigen Top-2018 samen. Deze wordt ten gehore gebracht door onze eigen D-jees: meneer Jaer en meneer Geert-Jan.

Zij zullen de hele dag in ons eigen Koperwiekcafé (in de hal van locatie Broekhofstraat) muziek draaien op verzoek van individuele kinderen, groepen, leerkrachten en ouders. U bent dus van harte welkom om een plaatje aan te vragen en kunt onder het genot van een kop koffie genieten van de sfeer en de muziek.

Alle groepen brengen gedurende de dag samen met hun juf/meneer een bezoek aan dit Koperwiekcafé om hun favoriete nummer aan te vragen. Ons Koperwiekcafé is ook vanuit thuis of andere plekken te volgen via een livestream (zie onze website). En het aanvragen van een nummer kan ook via: koperwiekcafe@koperwiek.akkoord-po.nl

Natuurlijk hoort er bij een muzikaal feest ook een muzikale workshop. Iedere groep krijgt een workshop aangeboden van specialisten. Zo gaan we werken met boomwhackers, percussie, dansen, zingen en nog veel meer.

s085038.jpg

‘s Avonds is er voor alle kinderen een heus kerstdiner op school. Om 17.30 uur gaan de poorten open en bent u samen met uw kind(eren) van harte uitgenodigd om te genieten van de gezellige sfeer. Maak een echte Koperwiekselfie met z’n allen, bekijk samen in de gangen vooral ook even de werkjes/werkstukken die gemaakt zijn, bekijk via de digischermen een korte impressie van de workshops en geniet ondertussen van de prachtige muziek die overal te horen is in de gebouwen. Misschien ontmoeten jullie ook nog wel de kerstman of onze winterwonderfee! Ouders worden verwelkomd met glühwein of warme chocolademelk.

Rond 18.00 uur gaan alle kinderen naar de eigen klas om daar te genieten van een echt kerstdiner samen met de juf of meneer. Hiervoor mag iedereen een aantal hapjes meebrengen. Die mogen de kinderen (samen met u) thuis maken. Het gaat per kind slechts om kleine aantallen, want vele kleine beetjes maken al snel een groot geheel… Het is de bedoeling dat iedereen zo’n 6 kleine hapjes meebrengt voor het kerstdiner. Hapjes uit alle culturen zijn welkom, veel kinderen vinden het leuk en interessant om iets te proeven dat ze nog niet kennen. Bij kleine hapjes moet u denken aan: prikkertjes, flensjes, borak, cakejes, curek, kleine broodjes met iets erop of erin, baklava, kaasstengels enz. De school zorgt voor drinken. Mocht u de hapjes op een schaal of bord meebrengen dat u graag terugziet, vergeet het dan niet te voorzien van uw naam!

Geeft u uw kind(eren) voor het diner ook een eigen bord, beker en bestek mee a.u.b.?

IMG_2010.jpg

Natuurlijk mogen de hapjes om 17.30 uur bij binnenkomst eerst even in de klas ‘geparkeerd’ worden.

Vanaf vrijdag 14 december hangt er in elke groep een lijstje waarop u kunt aangeven wat u samen met uw kind gaat maken. Het is voor de kinderen het leukste als er per groep verschillende soorten hapjes gemaakt worden.

We zien u dan graag om 19.00 uur terug om uw kind(eren) weer op te halen. Mocht u liever willen dat uw kind alleen of met iemand anders naar huis gaat, geef dit dan a.u.b. vooraf even bij de leerkracht aan.

Op vrijdag 21 december is er alleen ’s morgens les. De juffen en meesters praten dan natuurlijk nog even gezellig met de kinderen na. Vanaf 12.15 uur mogen alle kinderen gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie. Zoals gemeld: de BSO is gewoon geopend.

Het team van De Koperwiek wenst iedereen op 20 december een fantastisch Winter Wonder feest en daarna fijne feestdagen en het allerbeste voor 2019!

14Jan
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van deze aankondiging. Lees meer
13Dec
Op donderdag 20 december is het feest op De Koperwiek! Om het... Lees meer
30Nov
Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief leest u meer over... Lees meer