Op onze school, daar klinkt muziek!

Aanvraagformulier Jeugdfondsen

Aanvraagformulier Jeugdfondsen

Indien u gebruik wilt maken van het jeugdsport- en/of jeugdcultuurfonds, dan kunt u dit formulier invullen en verzenden naar de intermediair van IKC De Koperwiek, Leon Peters. Op vrijdagochtend is hij beschikbaar voor informatie en vragen. Na ontvangst van een formulier kan het zijn dat hij contact met u opneemt. 

Jeugdsportfonds
Het Jeugdsportfonds Venlo is er voor kinderen die om financiŽle redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het fonds betaalt de contributie en eventueel (een deel van) de sportkleding. Van de ouder(s) wordt verwacht dat zij hun kind stimuleren bij het sporten en hem of haar naar de lessen/trainingen en/of wedstrijden laten gaan.

Voor wie?

Kinderen van 4 tot en met 18 jaar die structureel willen sporten maar die dat door de financiŽle situatie van hun ouders/verzorgers niet kunnen.

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds Venlo vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren in Venlo meedoen met kunst- en cultuuractiviteiten. Het mag niet zo zijn dat kinderen door hun financiŽle thuissituatie niet kunnen meedoen bij bijvoorbeeld een toneelclub, dansschool, scouting of muziekschool. Het Jeugdcultuurfonds Venlo helpt ouders die dit niet kunnen betalen een handje.

Voor wie?

Een bijdrage uit het Jeugdcultuurfonds Venlo kan aangevraagd worden voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar van financieel minder-draagkrachtige ouders.

Gegevens kind
Gegevens school
Sportinformatie
FinanciŽle situatie ouder(s)/verzorger(s)
Overige regelingen
* Verplichte velden
14Jan
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van deze aankondiging. Lees meer
13Dec
Op donderdag 20 december is het feest op De Koperwiek! Om het... Lees meer
30Nov
Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief leest u meer over... Lees meer