Op onze school, daar klinkt muziek!

Uw kind aanmelden

Op deze pagina mapje treft u formulieren aan met betrekking tot aanmelding bij Kindcentrum De Koperwiek.
 
Een korte inleiding
De Koperwiek is een integraal kindcentrum (IKC) waar onderwijs en opvang hand in hand gaan en aangeboden worden vanuit een eenduidige pedagogische visie. Onderwijs en opvang hebben binnen ons kindcentrum wel elk een eigen karakter, maar ze zijn verbonden door een zelfde identiteit, en ingekleed vanuit hetzelfde idealisme en dezelfde kwaliteitsnorm. Ons IKC bestaat uit de volgende onderdelen:

a. Kinderdagopvang voor 0 tot 4 jarigen
b. Peuteropvang voor 2 tot 4 jarigen
c. Buitenschoolse opvang (opvang vóór- en na schooltijd) en vakantieopvang voor 4 tot 13 jarigen
d. Tussenschoolse opvang (lunchopvang tussen de middag) voor 4 tot 13 jarigen
e. Basisschool voor 4 tot 13 jarigen  

Ons onderwijs wordt in twee gebouwen aangeboden die heel dicht bij elkaar gesitueerd zijn rondom een groot speelplein, een aangrenzend parkje (met buitenlesplaats) en ’n sportveldje. De kinderopvang is gebundeld in één van die twee locaties. Gezinnen die gebruik maken van onderwijs en opvang hoeven dus niet meer van de ene plek naar de andere en kunnen voor hun 0 tot 13 jarigen, zowel tijdens als na schooluren en in vakanties bij ons terecht!
 
Waarvoor u kunt aanmelden?
Door middel van onderstaande aanmeldingsformulier kunt u uw kind aanmelden voor één of meer van onze diensten. Mocht u in een later stadium uw afname willen uitbreiden, dan hoeft u niet opnieuw alle gegevens in te vullen maar kunt u gewoon via onze administratie aangeven dat u meer/andere diensten wenst. Ook pasgeborenen kunt u al aanmelden voor onze school. Uw kind staat dan tot het vierde levensjaar op de lijst van aangemelde leerlingen.
 
Hoe u kunt afmelden/beëindigen?
Mocht u een afname willen beëindigen/opzeggen, dan kan dat te allen tijde. Voor opzegtermijnen verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden. Staat uw kind op de lijst van aangemelde schoolleerlingen maar gaat u toch geen gebruik maken van onze basisschool, meld dit dan s.v.p. even bij onze administratie zodat wij weten dat we het plekje in groep 1 niet meer voor uw kind vrij hoeven te houden.
 
Hoe werkt het aanmelden?
Het aanmelden verloopt via twee formulieren:

1. Een basisformulier (formulier voor algemene gegevens)
2. Een aanvullend formulier voor specifieke diensten (kinderdagverblijf, peuteropvang, 
    BSO en vakantieopvang)

Wanneer u uw kind aanmeldt voor ons kindcentrum, vult u éénmalig de algemene gegevens in (via het basisformulier). Vervolgens geeft u aan waarvoor u uw kind wilt aanmelden. Voor aanmelding voor de basisschool is geen aanvullend formulier nodig. Mocht u gebruik willen maken van kinderopvang dan vult u voor de dienst die u wilt afnemen een aanvullend formulier in. Hierop kunt u uw wensen m.b.t. de kinderopvang kenbaar maken.
 
Mocht u nog vragen hebben over uw aanmelding en/of hulp nodig hebben bij het invullen, loop dan gerust even bij ons binnen. Wij helpen u graag! Wij vinden het fijn dat u uw kind aan onze zorgen toevertrouwt en zullen ons uiterste best doen uw verwachtingen waar te maken!
 
Download hier uw formulier
Basisformulier (altijd invullen bij aanmelden)
Aanvullend formulier kinderdagverblijf
Aanvullend formulier peuteropvang
Aanvullend formulier BSO en/of vakantieopvang
 
14Jan
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van deze aankondiging. Lees meer
13Dec
Op donderdag 20 december is het feest op De Koperwiek! Om het... Lees meer
30Nov
Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief leest u meer over... Lees meer